Sportdag in Beeld

De Sportdag op Socials

WAAR FOKKER EN GEBRUIKER ELKAAR ONTMOETEN

Eindelijk is het zover, Sportdag 2024 – de 30e editie – gaat er aan komen! In combinatie met de 2e fase van het verrichtingsonderzoek van de jonge hengsten, wordt de Sportdag ook dit keer weer bij het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo gehouden.

Net als de vorige Sportdag hebben we ook weer de rubrieken Dressuurbelofte en Dressuurtalent, Springbelofte en  Springtalent en Sportpony (nieuwe stijl).
Verder hebben we voor de KNHS-rubrieken mennen-dressuur (klasse Impuls t/m ZZ enkelspan en tweespan),  dressuur (klasse BB t/m Z2) en springen (vanaf 0.50 t/m 1.30). Uiteraard ontbreekt ook de Bixie niet: 0.20 t/m 0.50 en B&F 1 t/m 8. Een startpas is voor de impuls- en BB-klassen niet noodzakelijk; KNHS-lidmaatschap wel.
Op het mennen na, zijn alle rubrieken alleen voor de jeugd t/m 18 jaar. Alleen mennen is ook voor 18+.

Vanaf 1 juli is de inschrijving geopend! Inschrijven kan vanaf dan via de knop “Inschrijven”. Ben je van plan aan een stamboekrubriek mee te doen of om een stal te huren, maak dan nu vast een account aan bij EquiCompetition of maak je huidige account vast op orde. Hou de socials en deze pagina goed in de gaten.

SPONSORING DOOR EN VOOR FOREST-LIEFHEBBERS

Onze jaarlijkse New Forest Sportdag is een prachtig uithangbord voor de veelzijdigheid van onze raspony’s. Maar aan dit uithangbord hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Om deze dag voluit te kunnen organiseren zijn sponsors onontbeerlijk. Voor meer informatie:

–> Wilt u ook Sponsor worden?

DE KRACHT VAN DE VRIJWILLIGER

Ook deze editie kan niet zonder vrijwilligers. Kijk daarom vast in je agenda of je tijdens de Sportdag kan helpen.

–> Ik wil helpen als Vrijwilliger

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Hier zou jouw naam ook kunnen staan als Vriend van de Sportdag. Klik voor meer informatie

Sportdag 2024 Nieuws

Update Huldiging Prestatie Pony’s

Hobbydressuur en 18+