Uitnodiging presentatie Equi-Xcel;

Voeding van de New Forest pony, genetische aanleg vertaald naar de praktijk

Het regiobestuur NNFPS Regio Zuid nodigt jullie hierbij van harte uit voor onze najaarsactiviteit op zaterdag 26 oktober 2024: een presentatie over voeding van de New Forest pony; genetische aanleg vertaald naar de praktijk, met alle ruimte om even bij te praten tijdens het afsluitende buffet.

Zaterdag 26 oktober 2024 Presentatie Nikki Blokland, voeding van de New Forest pony; genetische aanleg vertaald naar de praktijk.
Nikki Blokland is eigenaresse en oprichtster van Equi-Xcel.

Equi-Xcel is ontstaan vanuit passie voor paardenwelzijn. Goede, gezonde voeding is de absolute basis voor een gezonde en fitte pony. Nikki zal de presentatie toespitsen op de New Forest pony; voorkomende (voedings gerelateerde) problemen, genetische aanleg en/of allergieën waar voeding een trigger voor kan zijn of waar voeding juist een ondersteunende (of zelfs voorkomende) factor in kan spelen.

met aansluitend een buffet
Een leerzame middag/avond met een gezellige afsluiting onder het genot van een hapje en drankje.

Het programma ziet er als volgt uit:
vanaf 15.30 uur Ontvangst met koffie/thee
16.00 uur Presentatie Nikki Blokland
18.00 uur Buffet
circa 20.30 uur afronding

Locatie
Dorpshuis ’t Zijl (Zijlstraat 2 te Vinkel)

Aanmelden
U kunt zich tot en met 23 oktober 2024 aanmelden via nf.zuid@hotmail.com voor deelname aan deze middag/avond. Per lid is een introducé welkom. Alle leden van het NNFPS, dus ook uit andere regio’s, zijn van harte welkom op deze bijeenkomst.

Deze activiteit (presentatie inclusief buffet) wordt u dankzij een bijdrage van NNFPS Regio Zuid aangeboden voor € 22,- per persoon.

Graag tot ziens op 26 oktober 2024!

Met vriendelijke groet,

Het Regiobestuur NNFPS Zuid