Info Verrichting hengsten en merries & stamboekopname Stb. +

Van donderdag 17- tot en met zaterdag 19 oktober vinden op het Nationaal Hippisch Centrum ons laatste evenementen van dit seizoen plaats.

Het omvat de 3e fase van het verrichtingsonderzoek van onze hengsten in een driedaags programma op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober.

Op zaterdag wordt daaraan toegevoegd het verrichtingsonderzoek voor de merries.

Tevens is er dan een landelijke stamboekopname voor opname in het Stamboek + met de mogelijkheid voor herbeoordeling stamboekopname Stamboek +.

Het programma en de informatie over de deelnemers vindt u hier:

–> Programma en aanvullende informatie

Aan het einde van de dag zal onze nieuwe jaargang geslaagde hengsten van het verrichtingsonderzoek bekend gemaakt worden en met de uitslagen van de verrichting van de merries hopelijk tevens een hele rij nieuwe kroonmerries!

Zoals u ziet is er enthousiast ingeschreven en hopen wij daarom u ook als toeschouwer te verwelkomen om deze pony’s te volgen tijdens de prestaties!

DUS GRAAG TOT ZATERDAG!!

In 2023 was één van de deelnemers Kjeldalsgaarde Petunia (V: Polsbury Popov) in eigendom van en gereden door Thijs Klaverkamp
Dit jaar mogen we een drietal pony’s in de aanspanning verwelkomen; één bij de hengsten en twee stuks bij de verrichting van de merries.