Sportdag 2024 Startlijsten – Definitief

Hier zijn dan eindelijk de definitieve startlijsten voor aankomende zaterdag. Het was weer een heel gepuzzel om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt te doen waar hij of zij zich voor heeft opgegeven.

De open plekken in de startlijsten zijn gereserveerd voor deelnemers die hun startgelden nog moeten betalen.

Heb je je ingeschreven, maar zie je jezelf niet op de lijst staan? Waarschijnlijk moet je dan nog betalen.

Er kan absoluut niet meer van startplaats gewisseld worden. Dit is wat het is. Hier gaan we het met elkaar mee doen.

We kunnen natuurlijk altijd een tijdknoop over het hoofd gezien hebben.

Als blijkt dat je praktisch op 2 plekken tegelijk verwacht wordt, dan mag je ons mailen:

sportdagnewforest@outlook.com

We zullen dan kijken hoe we het kunnen oplossen. Meer tijd nodig hebben dan gemiddeld omdat je persé wilt omzadelen, valt hier niet onder. 

Voor de springers onder ons: er kan ook niet bijgeschreven worden, ook geen HC-starts. Het programma is daar te vol voor.

Stel, er loopt een rubriek uit (wat we niet verwachten, want jullie komen natuurlijk overal gewoon op tijd en de ringmeesters zullen lekker doorwerken).

Maar stel je kan niet op tijd bij je volgende rubriek zijn, laat je moeder of vader dan overleggen met de ringmeester wat de mogelijkheden zijn. Houd hierbij rekening mee dat ook de ringmeester er met plezier en op vrijwillige basis staat.

De stamboekrubrieken gaan altijd voor al je andere starts! Daar kun je niet van startplek ruilen!

Daarna is je starttijd bij eventueel het springen bindend. Als de springklasse voorbij is, heb je helaas pech, zogezegd. De dressuur biedt doorgaans de meeste flexibiliteit om te switchen van startplek.

Je hoeft je bij aanvang van je dag niet bij het secretariaat te melden. Wel adviseren we je om ergens op de dag even langs de PR-stand te gaan. Daar staat iets leuks voor je klaar.

Neem dan ook meteen het paspoort van je pony mee, als het je leuk lijkt meer te horen over de afstamming van je pony.

Wij wensen iedereen een hele goede, sportieve en gezellige dag.

TIP: Vergeet niet je hoofdstelnummer zichtbaar te gebruiken. Het zou toch jammer zijn als je goede punten bij een andere ruiter op het protocol komen!